"Bóle w stawach biodrowych zmniejszyły się - nie ustały całkowicie ze względu na wysoki poziom degeneracji stawu biodrowego, natomiast bóle stawów kolanowych ustały. Mogę przespać spokojnie całą noc a wcześniej nie było to możliwe. Produkt jest wart swojej ceny. "

Wanda Bąk

"Miałem bóle i strzykanie w stawach. Pierwszy raz Hyalutidin spożyłem w ramach przygotowań do pobicia rekordu Polski w ilości przebiegniętych maratonów. Hyalutidin jest produktem, którego prewencyjne działanie pomaga stawom przetrwać tak ekstremalne obciążenie… "

Mariusz Szostak

"Wcześniej bezskutecznie zażywałam tabletki. W ciągu zażywania produktu Hyalutidin zauważyłam znaczną poprawa ruchową ramion. Znowu mogę ręce podnosić w górę co wcześniej było nie możliwe, ustąpił tez ból w stawach kolanowych. "

Filomena Piekiełko

"Od jakiegoś czasu zmagałem się z bólami w stawach. Stosowałem wcześniej wiele innych środków, które miały pomóc jednak żaden nie pomógł, aż trafiłem na Hyalutidin, po którym odczułem wyraźną poprawę oraz znaczną redukcję bólu. "

Andrzej K.

Polityka prywatności

Cieszymy się, że odwiedzasz naszą stronę. Chcielibyśmy na wstępie poinformować Cię, że zbieramy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w zakresie i celu, na jaki wyraziłeś zgodę. Prosimy, abyś pamiętał, że w każdej chwili masz prawo do aktualizacji lub całkowitego usunięcia swoich danych osobowych. Możesz to zrobić samodzielnie, jak i korzystając z naszej pomocy, której chętnie udzielimy.

 

Jak rozumiemy definicje?

Właściciel/My/Administrator Danych Osobowych/ADO - Zdrowe Stawy Sp. z o.o., Grota Roweckiego 10/4, 43-100 Tychy, NIP: 633-22-21-734, KRS 0000383798

 

Dane/Dane Osobowe - wszystkie informacje o zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania osobie fizycznej poprzez jeden bądź kilka szczególnych czynników określających fizyczną, fizjologiczną, genetyczną, psychiczną, ekonomiczną, kulturową lub społeczną tożsamość osoby fizycznej, w tym nr IP urządzenia, dane o lokalizacji, identyfikator internetowy oraz informacje gromadzone za pośrednictwem plików cookie oraz innej podobnej technologii.

 

Serwis - niniejszy Serwis internetowy udostępniany przez Właściciela pod aktualnym adresem hyalutidin.pl oraz pod adresami będącymi przekierowaniami do tego adresu, a także każdym innym będącym jego uzupełnieniem lub kontynuacją i każdym tym, który go zastąpi.

 

Użytkownik/Ty - osoba fizyczna odwiedzająca Serwis lub korzystająca z jednej lub kilku usług albo funkcjonalności udostępnianych w Serwisie.

 

RODO - Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 7 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.

 

Polityka - niniejsza Polityka prywatności. Dostępna online pod adresem: https://www.hyalutidin.pl/polityka-prywatnosci

 

Pliki cookies -  dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, przechowywane na Urządzeniu Użytkownika korzystającego z Serwisu i przeznaczone do korzystania z Serwisu, pliki cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

 

Usługi - usługi świadczone przez Właściciela drogą elektroniczną za pośrednictwem Serwisu.

 

Urządzenie - elektroniczne urządzenie końcowe za pośrednictwem, którego Użytkownik uzyskuje dostęp do Serwisu.

 

Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?

Administratorem danych osobowych jest Właściciel, czyli Zdrowe Stawy Sp. z o.o., Grota Roweckiego 10/4, 43-100 Tychy, NIP: 633-22-21-734, KRS 0000383798

 

Jak chronimy Twoje dane?

Stosujemy środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych zgodne z wymaganiami określonymi w obowiązujących przepisach o ochronie danych osobowych. W szczególności uwzględniono: rozporządzenie Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz. 1024); wytyczne Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych; RODO.

 

Najważniejsze elementy zastosowanego systemu ochrony danych osobowych to:

  • Certyfikat SSL, który gwarantuje, że komunikacja pomiędzy Twoim Urządzeniem, a Serwisem jest szyfrowana 256 bitowym kluczem.
  • Gromadzimy i przetwarzamy tylko niezbędne dane osobowe i to przez możliwie najkrótszy czas, a na każde działania nie związane z realizacją umowy kupna-sprzedaży musisz wyrazić oddzielną zgodę.
  • Dostęp do Twoich danych osobowych mają tylko osoby uprawnione i przeszkolone w zakresie ochrony danych osobowych, dające gwarancję ich bezpieczeństwa.
  • System IT Serwisu oraz procedury wewnątrz firmowe spełniają wszelkie standardy ochrony danych osobowych.

 

Jakie dane są zbierane, w jakim celu i jak długo są przechowywane?

Dane zbierane w Serwisie możemy podzielić na cztery następujące grupy:

 

A. DANE OSOBOWE ZBIERANE W CELU REALIZACJI USŁUG

To dane osobowe podawane przez Ciebie dobrowolnie w formularzach dostępnych w Serwisie, a wymagane w celu realizacji Usług. Są to:

 

1. Formularz kontaktowy

Celem formularza kontaktowego jest umożliwienie Użytkownikom nawiązania z Nami kontaktu. W trakcie jego wypełniania prosimy o dane: imię i nazwisko lub nazwę firmy, adres e-mail, numer telefonu kontaktowego oraz treść wiadomości. Dane te służą nam do nawiązania korespondencji, udzielenia odpowiedzi na zapytania, przygotowania ofert oraz marketingu bezpośredniego.

 

2. Rejestracja

W Serwisie istnieje możliwość założenia konta, dzięki czemu nie musisz przy każdym zakupie podawać od nowa niezbędnych danych. Rejestrując się oszczędzasz czas i pieniądze, gdyż zarejestrowani Klienci mogą uczestniczyć w programach lojalnościowych oraz uzyskiwać rabaty za wcześniej dokonane zakupy. Podczas rejestracji prosimy o dane: imię i nazwisko lub nazwę firmy/instytucji, adres (ulica, numer domu/lokalu, kod pocztowy, miasto), adres e-mail, numer telefonu, numer NIP. Dane te oczywiście umożliwiają nam prawidłową realizację Usług - do wystawienia dokumentów sprzedaży czy zaadresowania przesyłki. Dane są przechowywane do momentu usunięcia konta w Serwisie.

 

3. Złożenie zamówienia

Podczas składania zamówienia prosimy o dane niezbędne do prawidłowego zrealizowania zamówienia, które w przypadku zarejestrowanych i zalogowanych Klientów częściowo pobierane są automatycznie z danych podanych przy rejestracji. Podczas zamówienia prosimy o dane: imię i nazwisko lub nazwę firmy/instytucji, adres (ulica, numer domu/lokalu, kod pocztowy, miasto), adres dostawy (jeśli jest inny niż adres zamawiającego), adres e-mail, numer telefonu, numer NIP, dane do wystawienia dokumentu sprzedaży (jeśli są inne niż zamawiającego). Dane te oczywiście umożliwiają nam prawidłową realizację zamówienia - do wystawienia dokumentów sprzedaży czy zaadresowania przesyłki. Dane te przechowywane są przez okres 5 lat od zakończenia roku kalendarzowego następującego po roku w którym wystawiono dokument sprzedaży, zgodnie ze stosownymi przepisami regulującymi czas przechowywania dokumentów księgowych.

 

4. Marketing/newsletter

Użytkownik Serwisu, podczas składania zamówienia lub rejestracji, ma możliwość zapisania się do newslettera - czyli wyrażenia zgody na otrzymywanie informacji handlowych drogą elektroniczną  od Nas. Aby tego dokonać prosimy o wyrażenie zgody oraz podane adresu e-mail na który chcesz otrzymywać informacje handlowe. W każdej chwili możesz zrezygnować z usługi newslettera logując się na swoje konto w Serwisie lub poprzez kliknięcie specjalnego linku, który znajduje się w każdej wiadomości e-mail z informacją handlową, którą do Ciebie wysłaliśmy.

 

5. Korespondencja e-mailowa oraz tradycyjna

W przypadku kierowania do nas korespondencji e-mailowej lub drogą tradycyjną, niewiązanej z usługami świadczonymi na rzecz nadawcy lub inną zawartą z nim umową, dane osobowe zawarte w tej korespondencji są przetwarzane wyłącznie w celu komunikacji i załatwienia sprawy, której dotyczy ta korespondencja. Podstawą prawną przetwarzania jest Nasz uzasadniony interes, polegający na prowadzeniu korespondencji kierowanej do Nas w związku z prowadzoną działalnością gospodarczą.

 

B. LOGI SERWERA

Korzystanie przez Ciebie z Serwisu wiąże się z przesyłaniem zapytań do serwera. Zapytanie do serwera zawiera takie informacje jak: adres IP, informacje o przeglądarce internetowej, systemie operacyjnym, rozdzielczości ekranu, głębi kolorów, dostawcy usług internetowych, dacie wykonania żądania oraz żądanego zasobu (adresu URL). Dane te są zapisywane w tzw. logach serwerów. Jest to nic innego jak 'techniczny dziennik zdarzeń'. Dane te nie są kojarzone z konkretnymi osobami korzystającymi z Serwisu. Służą one jedynie do bardziej efektywnego działania serwerów, administrowaniu Serwisem, w celach statystycznych i optymalizacyjnych. Służą również jako mechanizm korygowania błędów systemowych. Dane są przetwarzane przez 24 miesiące od ostatniej aktywności.

 

C. DANE W PLIKACH COOKIES (tzw. ciasteczka)

Pliki cookies stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe - to Twoje dane osobowe, które są pobierane automatycznie po wejściu na nasz Serwis, a przechowywane w Twoim Urządzeniu.

 

W Serwisie stosujemy dwa rodzaje plików cookies:

  • Cookies sesyjne (session cookies) - to pliki tymczasowe, które przechowywane są na Twoim Urządzeniu do czasu wylogowania, opuszczenia Serwisu lub wyłączenia przeglądarki internetowej.
  • Cookies stałe (persistent cookies) - to pliki przechowywane na Twoim Urządzeniu przez czas określony w parametrach cookies lub do czasu ich usunięcia przez Ciebie.

Stosowane w Serwisie pliki cookies można podzielić na następujące kategorie, które determinują   ich przeznaczenie i zastosowanie:

  • Niezbędne pliki cookies - są to ciasteczka, dzięki którym Serwis funkcjonuje prawidłowo. Wykorzystujemy je np. do realizacji funkcjonalności koszyka, pamiętania Twojej sesji czy do uwierzytelniania Użytkowników (zapamiętania logowania). Wyłączenie tych plików cookies może skutkować tym, że Serwis nie będzie działał prawidłowo, co może powodować niedostępność wszystkich Usług.
  • Zabezpieczające pliki cookies - są to ciasteczka, dzięki którym staramy się zapewniać najwyższy poziom bezpieczeństwa w Serwisie. Służą np. do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania czy wykrywania cyberataków.
  • Wydajnościowe pliki cookies - są to ciasteczka umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania z Serwisu. Stosujemy je do tworzenia statystyk odwiedzin czy raportów oglądalności. Służą nam do stałego udoskonalania i przyspieszania Serwisu by zapewnić Ci najwyższy komfort jego przeglądania.
  • Funkcjonalne pliki cookies - są to ciasteczka umożliwiające 'zapamiętywanie' Twoich preferencji, ustawień i personalizacji interfejsu Serwisu.
  • Reklamowe pliki cookies - są to ciasteczka umożliwiające dostarczenie Ci treści reklamowych najbardziej dostosowanych do Twoich zainteresowań. Wyłączenie ich nie powoduje zmniejszenia ilości reklam - dzięki nim, staramy się by były one dla Ciebie ciekawsze i bardziej przydatne.

Większość najpopularniejszych przeglądarek internetowych domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies na Twoim Urządzeniu. W przypadku, gdy nie zgadzasz się na umieszczanie na Twoim Urządzeniu plików cookies możesz zablokować ich umieszczanie lub dostosować ich stosowanie wedle własnego uznania - informacje o tym jak to zrobić znajdziesz w plikach pomocy swojej przeglądarki internetowej. By to ułatwić poniżej zamieszczamy listę najpopularniejszych przeglądarek wraz z odnośnikiem do pomocy z zakresu ustawień plików cookies.

 

Urządzenia stacjonarne:

 

Urządzenia mobilne (smartfony i tablety):

Więcej informacji na temat zarządzania plikami cookies w przeglądarce znajdziesz pod adresem: http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/

 

D. DANE W PLIKACH COOKIES POCHODZĄCYCH Z SERWERÓW NASZYCH PARTNERÓW

W Serwisie korzystamy ze skryptów, oprogramowania i technologii dostarczonych i znajdujących się na serwerach naszych partnerów biznesowych. Technologie naszych partnerów wykorzystują własne pliki cookies, które zawierają dane niezbędne partnerowi do realizacji usługi dostarczonej Nam lub zawierające inne niż wymienione w Polityce dane.

 

Starannie dobieramy swoich partnerów biznesowych. Nie odpowiadamy jednak za ich politykę w zakresie cookies. Dlatego też zalecamy weryfikację każdego z naszych partnerów w zakresie własnym i samodzielne podjęcie decyzji czy chcesz akceptować ich pliki cookies.

 

Lista Naszych zaufanych partnerów:

LP. NAZWA SPÓŁKI OPIS USŁUGI LOKALIZACJA
1

Facebook Ireland Limited

 

https://www.facebook.com/about/privacy/cookies

prowadzenie kampanii remarektingowych i mierzenie ich efektywności

Irlandia (EOG)

2

Google Ireland Limited (Google Adwords, Google Display Network, DoubleClick Ad Exchange, DoubleClick for Publishers Small Business)

 

https://www.google.pl/intl/pl/policies

zarządzanie kampaniami reklamowymi, ich analiza i pomiary ruchu na stronach Serwisu

Irlandia (EOG)

3

Google Incorporated (Google Analytics, Google Cloud Platform, GSuit, Google Optimize, Google Tag Manager, Google Data Studio)

 

https://www.google.pl/intl/pl/policies

obsługa kampanii reklamowych, analizowanie ruchu na stronach Serwisu i obsługa poczty firmowej, analiza sposobu korzystania z Serwisu przez Użytkownika

USA (poza EOG)

4

H88 S. A.

przechowywanie danych - hosting

Polska (EOG)

 

Komu możecie przekazać moje dane osobowe?

W szczególnych sytuacjach w których obowiązujące prawo nakazuje Nam przekazywanie zebranych danych organom państwowym, ADO dane takie udostępni.

 

Za wyjątkiem tych sytuacji Twoje dane osobowe w zakresie dozwolonym przez prawo na podstawie odrębnych umów powierzenia możemy przekazywać określonym podmiotom wyłącznie i w związku z koniecznością realizacji umownego lub prawnego obowiązku Administratora Danych Osobowych. Do kategorii podmiotów jakim mogą być przekazywane dane należą: agencje reklamowe, banki, biura księgowo-rachunkowe, dostawcy usług IT, firmy kurierskie, firmy logistyczne, instytucje płatnicze, przewoźnicy.

 

W przypadku takiego przekazania, zawieramy z tymi podmiotami stosowne umowy powierzenia, gwarantujące najwyższy standard ochrony i zachowanie poufności oraz bezpieczeństwa danych osobowych, a także ich wykorzystanie jedynie w celu realizacji umownego lub prawnego obowiązku Administratora Danych Osobowych.

Twoje prawa wynikające z przepisów prawa

Zgodnie z obowiązującymi przepisami w stosunku do swoich danych osobowych masz prawo do:

  • odmowy lub ograniczenia przetwarzania danych osobowych;
  • wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych;
  • dostępu do danych osobowych;
  • sprostowania lub usunięcia danych osobowych;
  • przenoszenia danych osobowych
  • cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych;
  • wniesienia skargi do organu nadzorczego - Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Prawa te są niezbywalne i nie mogą być ograniczane. Pamiętaj - zawsze chętnie udzielimy Ci pomocy i informacji, a część z wyżej wymienionych praw możesz zrealizować samodzielnie.

 

Kontakt z nami

Jeśli masz pytania lub wątpliwości dotyczące naszej Polityki, potrzebujesz pomocy lub po prostu chcesz skorzystać ze swoich praw chętnie służymy pomocą. Prosimy o kontakt:

  • za pomocą poczty elektronicznej pisząc pod adres: info,
  • korespondencję z nami pod adresem: Zdrowe Stawy Sp. z o.o., Grota Roweckiego 10/4, 43-100 Tychy, NIP: 633-22-21-734, KRS 0000383798

Jednocześnie informujemy Cię, że My będziemy kontaktować się z Tobą korzystając z podanego przez Ciebie adresu e-mail (np. w przypadku złożenia zamówienia lub przesłania formularza kontaktowego). Tylko w szczególnych sytuacjach skorzystamy z podanego przez Ciebie numeru telefonu.

 

 

Treści publikowane w serwisie hyalutidin.pl mają na celu poprawę kontaktu pomiędzy użytkownikami serwisu i lekarzami, a nie zastąpienie tego kontaktu. Serwis ma charakter komercyjny. Jego celem jest sprzedaż suplementu diety Hyalutidin HC Aktiv. Dodatkowo w serwisie publikowane są artykuły o charakterze informacyjno-edukacyjnym. Zastosowanie porad zamieszczonych w serwisie powinno zostać poprzedzone wcześniejszą konsultacją z lekarzem lub farmaceutą. Właściciel serwisu nie ponosi odpowiedzialności za konsekwencje wynikające z wykorzystania informacji publikowanych w Serwisie.

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

Adres

Zdrowe Stawy Sp. z o.o. Grota Roweckiego 10/4 43-100 Tychy

Godziny otwarcia

Biuro: Pon - Pt: 09:00 - 14:00
Sob - Nd: nieczynne

infolinia: Pon-Pt: 08:00 - 17:00

Kontakt z nami

Tel.: +48 32 226-65-08
Kom.:
+48 793-196-111
e-mail:
info